Trčaona Zagreb – jesenske povratničke grupe

Ljeto nam polako odlazi (iako se po trenutnim temperaturama možda i ne čini tako) i stiže najbolje razdoblje za trkače – jesen. Trkačicama i trkačima koji su bili s nama u 6., 7. i 8. mjesecu te svima onima koji su proveli svoje ljeto u tenisicama, želimo čestitati na upornosti. Vaš će se trud definitivno isplatiti, a najbolji rezultat vidjet ćete upravo na utrkama koje nam slijede. No, isto tako znamo da postoji određen broj onih koji su preko ljeta odmarali i u potpunosti zanemarili treninge.

Kako bismo potaknuli upravo vas, koji ovo čitate i želite se vratiti u Trčaonu, ali ne znate kako – pokrećemo povratničke grupe škole i kluba trčanja na lokacijama savski nasip i Maksimir (i u školi i u klubu trčanja).

Grupe će startati u ponedjeljak 2.9. i trajati sve do 3.11. Nakon toga polaznici škole trčanja svoju godinu završit će nastupom na Zagrebačkom noćnom ceneru 3.11. i priključiti se Trčaona klubu, a članovi kluba nastavljaju trenirati s već postojećim grupama u Trčaoni.

Ukoliko ste se prepoznali i želite se vratiti trenirati s nama, molimo vas ispunite ovaj prijavni obrazac najkasnije do četvrtka 29.8. u 23h.

 

Trčaona Zagreb – termini povratničkih grupa

savski nasip

 • Trčaona Škola – ponedjeljak, srijeda i petak od 18:00 do 19:00
  Trener: Igor Špoljarić
 • Trčaona Klub – ponedjeljak, srijeda i petak od 19:00 do 20:00
  Trener: Igor Špoljarić

Maksimir

 • Trčaona Škola – utorak, četvrtak 17:30 do 18:30, subota od 9:30 do 10:30
  Trener: Marko Bićanić
 • Trčaona Klub – utorak, četvrtak 17:30 do 18:30, subota od 9:30 do 10:30
  Trener: Filip Koražija

 

VAŽNO: lokacija na kojoj se okuplja Povratnička grupa Trčaona klub Maksimir utorkom i četvrtkom su svlačionice na adresi Harambašićeva 19 (Privatna klasična gimnazija Zagreb) i subotom mala pozornica u Parku Maksimir, dok se Povratnička grupa Trčaona škola Maksimir okuplja na maloj pozornici uvijek.

Povratničke grupe održavat će treninge u trajanju od 9 tjedana – od 2.9. do 3.11. Važno je naglasiti kako ovo nije početnička grupa nego povratnička. Početnike primamo u proljeće 2020.!

Informacije o formiranju grupa i početku treniranja stižu na vaše email adrese najkasnije u subotu 31.8.

Za pokretanje pojedine povratničke grupe potrebno je minimalno 15 prijavljenih osoba po grupi.

Tu smo za sva dodatna pitanja i nedoumice 😉

 

Vidimo se na treninzima!

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: