Trener Tomislav ide na utrku u Francusku

Već i ptice na grani Maksimira i savskog nasipa znaju da je naš glavni trener Trčaone Zagreb – Tomislav Marinović, osim vrhunski trener i motivator, i zaljubljenik u ultramaratone. Pratili smo ga i bodrili na posljednjoj utrci 100 milja Istre gdje je završio kao prvi Hrvat u kategoriji na 100 kilometara. Sada mu slijedi utrka 1. rujna o kojoj je oduvijek sanjao UTMB (UltraTrailMountBlanc). Za one koji nisu nikada čuli, ovo je jedna od najvećih i najboljih trail utrka na svijetu te za nastup na istoj, osim što se treba skupiti određeni broj bodova, moraju vas i izvući. To je svojevrsna lutrija za sve trail trkače, a nastup gotovo jedinstvena prilika u životu. Ove godine u siječnju Tomislav je primio obavijest da je izvučen i da ga čeka nastup na 101 km. Ova kategorija ima vrlo zahtjevnu stazu po planini Mount Blanc i prolazi kroz čak tri države.

Sama startnina za ovu prestižnu utrku, kao i troškovi smještaja i prijevoza za više dana, iznimno su skupi te ovom prilikom želimo pomoći našem treneru kod pokrivanja ovih troškova. Nećemo dopustiti da nešto poput troškova zaustavi našeg Tomislava na putu do snova i uspjeha. 🙂

 

Pitate se kako pomoći?

Ukoliko želite sudjelovati, za vas smo pripremili posebne majice. Majice su od organskog pamuka, vrlo kvalitetne i s jedinstvenim dizajnom da vas podsjete na vaš doprinos ovom događaju.

Ispunite obrazac na https://goo.gl/JjXmRa te ukoliko se odlučite za više komada, samo ispunite obrazac više puta.

Cijena majice je 90 kuna, a možete ih platiti prije ili nakon treninga Trčaone na lokacijama savski nasip i Maksimir kod trenera Tomislava. Ukoliko niste članica/član Trčaone, a želite kupiti majicu, javite se direktno Tomislavu na thomasmarinovic@gmail.com

Prvih deset koji naruče dvije ili više majica, Trčaona nagrađuje svojom žutom sportskom majicom za treninge.

Prijave su moguće do petka 28. srpnja u 12 sati.

Napominjemo kako svaki kupac majice ulazi u tombolu. Naš će trener s utrke donijeti poklone iznenađenja i izvući troje sretnih dobitnika nagrada u znak zahvalnosti na ukazanoj podršci.

 

Tomislave SAMO OPUŠTENO jer ekipa iz Trčaone je uz tebe!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: