Uspješan nastup Trčaone na Mliječnoj stazi 2019.

U svega 3 sata izmijenila su nam se u nedjelju 8.9. sva godišnja doba. Prvo nam je zasjalo sunce, onda nas je lovila kiša, a za kraj do cilja smo se probijali kroz gusti pljusak. I sve to nije bilo dovoljno da pokvari sjajne rezultate koje su ostvarili članice i članovi Trčaone na utrci UNICEF Mliječna staza 2019. Upravo smo mi bili najveća skupina trkača od 200+ sudionika!

Klub je rušio sve rekorde uspješnosti i pokazao što vrijedno treniranje kroz cijelu godinu zapravo znači. Na utrci od 10 kilometara Trčaona Klub imala je i interno prvenstvo, a među najuspješniji su bili Ivan Družinec sa 0:42:04 i Katarina Bekavac s rezultatom 0:44:05. Čestitamo!

Odlično raspoloženje pratilo nas je od početka do kraja utrke

Polaznici škole trčanje Trčaone Zagreb i Rijeka na Mliječnoj stazi pokazali su što mogu nakon 6 mjeseci treniranja i sve što možemo reći je WOW! Rezultati su sjajni, ali nisu nisu čak i rezultati ti koji su najvažniji već činjenica da su svi uživali u utrci i uspješno došli do cilja nakon istrčanih 10 kilometara po centru Zagreba. Grupa Rekreativka uspješno je istrčala utrku na 5 kilometara.

Trenerice i treneri iznimno su zadovoljni i ponosni na svoje grupe i sigurni su kako iduća utrka koja dolazi, Zagrebački polumaraton 13.10. neće biti problem za ekipu Trčaone. Pozitiva koja vlada unutar grupa, prijateljstvo ali i uporan rad i treniranje pokazuje jasne rezultate. Nekima je trčanje promijenilo način života, neke samo potaknulo da se vrate starim zdravim navikama no jedno je sigurno nitko u Trčaoni nije ostao ravnodušan na vlastiti ali i uspjeh svojih kolega.

Fotografije sa zagrijavanja su na www.facebook.com/trcaona/

Fotografije sa staze pogledajte na www.facebook.com/UNICEFHrvatska/ 

Službeni rezultati utrke nalaze se na www.utrka.com/utrke/mlijecnastaza/2019/rezultati/ (pripazite da odaberete rezultate na 5 ili na 10km)

Zajedničko zagriijavanje Trčaone Zagreb i Rijeka prije starta

Što slijedi?

    • Prije nego odemo na Zagrebački polumaraton, glavni trener Marko održat će predavanje za Trčaonu Zagreb o pripremama za polumaraton i sve što trebate znati prije same utrke. Predavanje će se održati u subotu 21.9. od 18 do 20h na lokaciji Zaklada Hrvatska kuća srca, Ilica 5/II (prolaz Oktogon). Mail s detaljima stiže u nedjelju.
    • Trčaona Rijeka također će imati predavanje no više detalja o tome uskoro.
    • Zanimljivo i korisno predavanje našeg sponzora Farmacia o dodatcima prehrani, koje će održati Ljerka Jurić Karoli magistra farmacije, ispred Farmacia ljekarničke ustanove i Sportskog savjetovališta Farmacia, biti će u subotu 28.9. od 18 do 20 sati na istoj lokaciji Zaklada Hrvatska kuća srca, Ilica 5/II (prolaz Oktogon). Posebno preporučamo dolazak na ovo predavanje i naglašavamo kako je otvoreno za sve zainteresirane. Za sve članove koji nisu u Zagrebu osigurali smo snimku predavanja.

Vidimo se na treninzima.

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: