Uspješan probni trening Trčaone

Kako bismo približili rad Trčaone škole trčanja i nordijskog hodanja, organizirali smo besplatan pokazni trening za sve zainteresirane. U tri najveća hrvatska grada – Zagrebu, Rijeci i Splitu svi koji razmišljaju o upisu u školu, ali i oni koju su se na to već odlučili, jučer (subota, 17.2.) vidjeli su i sudjelovali na treningu te upoznali trenerice i trenere koji će ih voditi kroz osam mjeseci treniranja.

Zagreb savski nasip i park Maksimir

Ovaj put vrijeme nam je išlo na ruku pa je tako zasjalo sunce na sve tri lokacije. Iako su u Zagrebu svi došli u zimskim jaknama, ubrzo su jakne ostale po strani jer trening je zagrijao čak i one najzimogroznije.

Prvi dio sastojao se od zagrijavanja i vježbi usvajanja tehnike trčanja. Zajedno sa istezanjem na kraju treninga čini jednu izrazito važnu cjelinu te su treneri posebnu pozornost posvetili pokazivanju vježbi i naglašavanju zašto je pojedina vježba važna za trkače početnike. Dio koji su svi čekali – trčanje, bilo je kratko no dovoljno da svi koji su došli na trening uvide kako to mogu. Škola trčanja starta ispočetka i postepeno vas uvodi u trčanje, što znači kako neće doći do iscrpljivanja ili naprezanja. Trčanje se usvaja lagano ali uporno, a metri i kilometri će doći ukoliko treninge tri puta tjedno uvrstite u svoj raspored.

Pokazni trening u Rijeci i Splitu

Više od stotinu zainteresiranih uspješno je odradilo trening trčanja i nordijskog hodanja, a posebno nas veseli što su mnogi ovim treningom potvrdili svoju odluku i nestrpljivo čekaju početak 5. i 6. ožujka. Trenerice i treneri Trčaone Zagreb, Rijeka i Split spremni su za novu sezonu i znaju kako će vam ona promijeniti sve – na bolje.

Dio trenera Trčaone Zagreb

Upisi su otvoreni na www.trcaona.hr/vijesti/nova-sezona-skole-trcanja-upisi-u-tijeku/.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: