fbpx

Uspješno položen ispit na 1km

Prošlo je točno 42 dana od početka Trčaone i napredak je i više nego vidljiv. Krenuli ste od minuta hodanja i minuta trčanja, a sada ste istrčali jedan kilometar u komadu – bez pauze! Možda nekome jedan kilometra ne zvuči mnogo ali neka ga prvo istrči pa kaže kako to nije uspjeh nakon samo mjesec dana vježbanja.

Trčaona Split 16.4.

Trčaone Zagreb, Split i Rijeka održale su testiranje članova škole trčanja na jedan kilometar kako bi ih rasporedili u grupe. Sada počinje treniranje prilagođeno mogućnostima polaznika, a i gradi se jači odnos između trkača i njihovih trenerica i trenera.

Trčaona Rijeka 21.4.

U Zagrebu je krenula i grupa Rekreativka, koja radi po posebnom planu i programu treniranja. Radi se o treniranju koje polaznike dovodi do stupnja trčanja do 30 minuta te ih u toj formi drži do kraja škole bez povećanja intenziteta. Više o Rekreativki pročitajte na našem Planu i programu ili pitajte trenere.

Generacija 2018. pokazala je kako se upornim treniranje postižu sjajni rezultati, a treneri u Trčaoni Zagreb , Rijeka i Split i više su nego zadovoljni napretkom. Osim trkačkih postignuća, ono što se dodatno pojavilo je i uživanje u svakom treningu te druženje nakon trčanja. Upravo je podrška kolega trkača ona koju najviše trebamo kako bi dali još više, energiju za nismo znali da imamo u sebi.

Trčaona Zagreb 14.4.

Čestitamo svima na ovom velikom uspjehu….a što nas još sve čeka! 🙂

Galerije fotografija s testiranja nalaze se na Facebook stranici Trčaone:

Zagreb –> bit.ly/ZagrebTestiranje

Split –> bit.ly/SplitTestiranje

Rijeka –> bit.ly/RijekaTestiranje

Podijeli tekst na društvenim mrežama: