ZAGREB > Predavanje „Jesen u Zagrebu“

Dva tjedna prije prvog polumaratona za naše školarce, najavljujemo prvo jesensko predavanje. Da se podsjetimo, na proljeće smo imali četiri predavanja. Prije početka „školske godine“ održano je uvodno predavanje na kojem su se školarci upoznali s osnovnim informacijama što ih očekuje slijedećih mjeseci, zatim smo imali predavanje o motivaciji u sportu, potom o prehrani kod sportaša i na kraju pred početak prvog „ljetnog“ natjecateljskog ciklusa predavanje o utrkama.

Sva predavanja održana su u lijepom ambijentu kluba Londoner na Jarunu, a tako će biti i ovaj put (za one koji nisu bili, evo karte gdje se nalazi Londoner – http://goo.gl/maps/BW2Fc).

U četvrtak 27. rujna održat će se predavanje „Jesen u Zagrebu“ s početkom u 19:30. Predavanju će prethoditi trening oko jarunskog jezera, a zatim će naši treneri Goran i Kristina školarce upoznati s aktivnostima škole u slijedećim mjesecima, s posebnim naglaskom na utrke koje slijede, kako se (psihički) pripremiti za njih, što jesti u danima prije utrke, a dat će i odgovore na sva pitanja školaraca kojih će nadamo se biti puno.

Analizirati će se dosadašnji dio adidas škole trčanja, odrediti grupe s „pacemakerima“ za Zagrebački polumaraton i na kraju najaviti nastavak zajedničkog druženja u zimskim mjesecima.

Predavanje je otvoreno za sve tako da pozivamo i sve vas koji nam se planirate pridružiti i s nama trenirati tijekom zime.

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: