fbpx

ZAGREB > Trenerski tim 2013.

Predstavljamo vam trenerski tim koji će u Zagrebu voditi treću generaciju polaznika škole trčanja. Sve su to vrsni sportaši, kineziolozi i spremni su na sva vaša moguća i nemoguća pitanja 😉

Perica Kišiček,  magistar kineziologije Sveučilišta u Zagrebu, glavni je trener 3. generacije Škole trčanja Zagreb. Trenerskim poslom se bavi već 5 godina u više sportova (triatlon, trčanje, tenis, skijanje). Najveće kvalitete su mu definitivno implementacija više sportskih grana u pristupu rekreativcima i natjecateljima. Perica je aktivni natjecatelj u trčanju, triatlonu i biciklizmu tako da posjeduje znanja stečena ne samo u teoriji nego i uživo na stazi. Osnivač je jednog triatlonskog kluba u kojem ujedno i vodi trenažni proces za svoje članove.

Perica Kišiček (Foto: www.3sporta.com)

 

Vedran Lozanov je već deset godina aktivni atletičar na dugim stazama što je 2010. godine okrunio naslovom prvaka Hrvatske u disciplini 5km te trećim mjestom u polumaratonu. Atletikom se počeo baviti iz ljubavi prema trčanju, a nadahnuće za ozbiljnim bavljenjem atletikom je dobio od jednog i neponovljivog trkača Drage Paripovića koji mu je ujedno i trener. Trenutno studira na Studijskom centru za izobrazbu trenera pri Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te na Visokoj školi za sportski menadžment u Splitu. Želja mu je svoje stečeno iskustvo i znanje iz svijeta trčanja prenositi na ljude koji se žele okušati u trčanju i pri tome se dobro zabaviti.

Vedran Lozanov

 

 

Marko Valičević je istinski zaljubljenik u trčanje. Iako jako mlad, već se može pohvaliti s dvostrukim uzastopnim naslovom prvaka Hrvatske u dvorani na 800 m te s nastupima za reprezentaciju Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u planinskom trčanju (2008. i 2009.). Trenutno studira na Stručnom studiju za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu smjer atletika. U slobodno vrijeme se bavi i organizacijom trkačkih utrka.

Marko Valičević

 

Bruno Erent, aktivni atletičar i trkač na duge pruge, student 4. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na usmjerenju Kineziološka rekreacija. Bruno se atletikom bavi već 5 godina i višestruki je prvak Hrvatske na 3000m sa zaprekama te je bio sudionik nekoliko Europskih i Svjetskih prvenstava u planinskom trčanju. Trčanjem se počeo baviti zbog velike ljubavi prema toj aktivnosti i mnogim dobrobitima koje ono pruža. Bruno je ujedno i višestruki prvak Hrvatske u karateu i nositelj crnog pojasa. Slobodno vrijeme voli provesti uz neku dobru knjigu u svrhu stručnog usavršavanja.

Bruno Erent (photo: www.3sporta.com)

 

Maja Bonačić, magistra psihologije po struci i uspješna triatlonka. Može se pohvaliti s nizom postolja iz plivanja u otvorenim vodama, cestovnom trčanju te triatlonskim disciplinama, od kojih su neka s prvenstava Hrvatske (aktualna viceprvakinja Hrvatske u akvatlonu). Od svih disciplina u triatlonu, najdraže joj je trčanje, koje trenira već nekoliko godina kontinuirano. Osim toga, radi honorarno u jednom klubu kao sportski psiholog, tako ako vam u nekom trenu padne motivacija ili vam samo treba savjet – znate kome se obratiti! 🙂

maja

Osim trenera, u timu su još i

  • dr.med. Pavao Vlahekliječnik koji je svim polaznicima na raspolaganju za pitanja i savjete o prevenciji i liječenju ozljeda i medicinskih tegoba vezanih uz trčanje. Dr. Vlahek je dugogodišnji trkač, maratonac, triatlonac i ironman. Koautor je dviju knjiga “Cestovno trčanje” i “Triatlon-od supersprinta do ironmana”, radi u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice. Pavao je specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, a do sada je radio kao liječnik raznih sportskih klubova te liječnik na nekim europskim i svjetskim prvenstvima. Autor znanstvenih radova o raznim medicinskim stanjima u sportovima izdržljivosti. U našoj školi je od samih početaka (2011. godine).
  • Nenad Bratković, magistar nutricionizma, a pri samom kraju specijalističkog magistarskog studija Fitofarmacija s dijetoterapijom. Polaznik adidas škole trčanja 2012. i friški zaljubljenik u trčanje, a ove će godine voditi Školu mršavljenja koja je namijenjena polaznicima Škole trčanja koji uz tjelesnu aktivnost žele regulirati i svoju prehranu te tjelesnu težinu. Nenad posjeduje bogato višegodišnje iskustvo u radu u nutricionističkom savjetovanju, edukaciji o prehrani, radu s raznim klijentima te sportašima te u poznavanju i primjeni dodataka prehrani.
  • Nedeljko Vareškić, voditelj škole – osnivač (2011. godine) i perpetuum mobile škole trčanja u Hrvatskoj. Nedeljko se počeo baviti trčanjem 2006. godine, a do danas je istrčao 20-ak polumaratona, jedan maraton i mnoštvo drugih utrka. Čuli ste za utrku Volim trčanje, Zagrebački noćni cener, Zagrepčanka 512, portal utrke.net ili trčanje.hr, Facebook stranicu Volim trčanje? Nedeljko je glavni i odgovorni za sve te projekte 🙂

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: