fbpx

ZAGREB > Trening u dvorani

Ako ste mislili da smo zaboravili na dvoranski trening snage o kojem smo pričali pred kraj ljetne škole, grdno ste se prevarili. 🙂 Pronašli smo adekvatan prostor i već od ovog tjedna bi krenuli s tim dodatnim treningom. Trening će se održavati u dvorani u sklopu Fitness centra „Olimp“ (Zadarska 80, Knežija – http://goo.gl/maps/D7R6N) četvrtkom u poslijepodnevnim satima (između 18h i 20h, ovisno o broju prijava i dostupnosti dvorane).

Ovaj peti trening u tjednu ne ulazi u iznos članarine, već bi ga oni koji će dolaziti na njega trebali dodatno platiti 30 kn mjesečno kako bismo pokrili trošak najma prostora. Ako interes bude velik, trening ćemo imati u dvije grupe, odnosno dva termina.

Treninge će voditi Kristina i Goran.

Fitness centar „Olimp“ se nalazi na 5min hodanja od tramvajske stanice na Horvaćanskoj cesti i od one na križanju Selske ceste i Ozaljske ulice, a za one koji dolaze autom na trening u blizini ima novootvoreni Lidl s velikim parkingom i podzemnom garažom, a postoji i podzemna garaža u samoj zgradi u kojoj je dvorana (naplaćuje se). Naravno ima dosta mjesta i na parkiralištima u blizini.

Ne radi se o klasičnom treningu snage kao što se radi u teretanama po spravama i s utezima, već ćemo raditi statičke vježbe snage za trup (trbuh i leđa) i noge. Dakle, ono što je najpotrebnije rekreativnim trkačima, a dobra je prevencija od ozljeda. Ovaj trening preporučamo svima, a pogotovo onima kojima je previše 4 trčanja tjedno. Tako bi imali 3 trčanja i jedan trening snage, a onaj trening petkom onda možete koji put i preskočiti. 🙂

Kako bi znali koliko će vas dolaziti na ovaj trening da možemo formirati grupu/e, molim vas ispunite ovu anketu – https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDdFODdKQWtua1p5eHA2VWFOb3FqdWc6MQ.

Odlučite se do srijede ujutro kako bi već od ovog četvrtka mogli krenuti s treninzima.

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: