Zagrebačka škola seli u Maksimir

Dani su sve topliji pa je krajnje vrijeme da školske klupe sa savskog nasipa prebacimo u ugodnu hladovinu maksimirske šume. Polaznici su ovaj tjedan iskusili što to znači trenirati kada je izrazito vruće i sparno, mnogi su otkrili gdje im je granica izdržljivosti što će im dobro doći za usporedbu kada se na jesen ponovno vratimo na nasip i kada shvate koliko su napredovali tijekom ljeta.

 

Naučili smo da je bočica postala obavezan dio trkačke opreme tijekom ljeta. Cedevite ima dovoljno tako da smo spremni za maksimirske trkačke pothvate.

Idući tjedan nam stižu i adidas majice za trčanje pa ćemo trenirati u pravoj trkačkoj opremi kada će mnogi po prvi puta shvatiti da kvalitetna trkačka oprema nije samo marketinški trik. Clima Cool će nam zaista pomoći da se što lakše podnesu vrući ljetni treninzi.

Ovo je ujedno i prilika da pozovete prijatelje koji su zainteresirani za upis škole da nam se sada priključe jer je ovo pravi trenutak jer smo na početku novog ciklusa. A uveli smo još jednu “jakosnu” grupu pa vjerujemo da će im odgovarati tempo jedne od njih. Upisi novih polaznika u školu će biti u utorak i srijedu (26. i 27.6) u 19h u Boćarskom domu.

Uhvatite zadnju priliku i uskočite u vlak koji će vas cijelo ljeto voziti kroz maksimirsku šumu.

Vidimo se u subotu 30.6. u 8h u Maksimiru (glavni ulaz, pozornica iza restorana Maksimir)!

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: