Zajedno u trkačku jesen

Godišnji odmor je prošao i ljetu nam se bliži kraj, no za nas trkače to je tek nastavak jedne uspješne i aktivne trkačke sezone. Evo što smo sve radili preko ljeto i što nam slijedi u narednim mjesecima Trčaone:

  • Prvi Piknik u Maksimiru, uz zdravi napitak naše Tine Uglješić iz Zelenariuma, prošao je odlično. Druženja unutar Trčaone postala su sve češće, a posebno nas veseli što na njih dolazite i aktivno sudjelujete.

 

  • Za sve one koji su propustili više treninga, i nisu proveli #ljetoutenisicama, sada se mogu pridružiti Povratničkoj grupi u Maksimiru i savskom nasipu. Treninzi su podijeljeni u dvije jakosne grupe P1 i P2 na obje lokacije.

 

  • Natječaj „Ljeto u tenisicama“ je službeno gotov i prijave su zatvorene. Hvala svima na odličnim fotografijama i treniranju usprkos vrućinama. Za najbolje objave još uvijek možete glasati na Facebook stranici Trčaone, a u petak ćemo objaviti dobitnike nagrada.

 

  • Ponosno možemo reći kako su sve grupe, od A do E (Zagreb, Rijeka i Split), uspješno istrčale prvih 10 kilometara, što je naravno ogroman uspjeh. Nastavljamo tako i dalje jer nas čekaju važne utrke. Prva na rasporedu je UNICEF utrka Mliječna staza 10. rujna u Zagrebu, gdje ćemo trčati 10 kilometara. Kao najbrojnija skupina na ovoj utrci (Trčaona Zagreb i Rijeka) garantiramo odličnu atmosferu i sigurni smo kako će vam ova utrka ostati u lijepom sjećanju.

 

  • Trener Tomislav odlazi na utrku od 101 km te smo za njega prikupljali sredstva. Hvala svima koji su kupili posebne majice kako bi vaš trener dobio mogućnost otići na najvažniju utrku u karijeri. Pratit ćemo Tomislava cijelim putem i navijamo toliko glasno da nas se čuje i u Francuskoj.

 

  • Uskoro otvaramo prijave i za vašu najvažniju „diplomsku“ utrku, a to je Zagrebački polumaraton 08. listopada. Naši polaznici imati će posebnu ponudu za sudjelovanje, a više informacija o svemu stiže uskoro na e-mail adrese te usmeno na treningu. Kako biste se što kvalitetnije pripremili za ovu utrku, biti će organizirano i predavanje na temu „Priprema za polumaraton“ na kojem ćemo detaljno o onome što vas očekuje. Kako bi rekao trener Tomislav: „Bez brige i samo opušteno.“

 

  • Nakon polumaratona slijedi nam i Zagrebački noćni cener 05. studenog, gdje trčimo po centru Zagreba. Osigurali smo povoljnije startnine za sve članove Trčaone koji žele sudjelovati.

Puno je događanja tijekom ljeta, ali ono što nam tek slijedi je „prava stvar“! 🙂

Veselimo se provesti trkačku jesen s vama.

Pozdrav od Trčaona ekipe

Podijeli tekst na društvenim mrežama: