fbpx

Zašto upisati Trčaonu?

Trčaona škola trčanja i nordijskog hodanja u 2022. godini upisuje svoju 12. generaciju! S treninzima krećemo u ožujku/travnju, a do tada primamo neobvezujuće predprijave.

Kroz najveću školu trčanja u Hrvatskoj do sada je prošlo više od 8500 trkača i nordijskih hodača, a ove godine očekujemo više stotina novih početnika. Ove sjajne brojke jasan su pokazatelj da imamo puno povjerenje onih koji upisom žele promijeniti svoje životne navike, biti zdraviji i aktivniji. Svi vi koji u ovim teškim vremenima trebate i želite imati “Vrijeme za mene” – Trčaona je pravi odabir!

Naši programi rekreativnog trčanja i nordijskog hodanja koji se provode na otvorenom, u prirodi, daju nam ono što nam svima treba na kraju dana – trenutak mira i odmak od svakodnevice. Želimo vas odmah sada potaknuti da donesete odluku i odlučite si ove godine pokloniti “vrijeme na mene”. Evo što dobivate u vremenu za vas:

  • Bit ćete zdraviji
  • Uvest ćete tjelovježbu 3x tjedno
  • Više ćete boraviti na otvorenom
  • Upoznati nove i zanimljive ljude
  • Biti zadovoljniji sobom
  • Imati trenutak mira
  • Na trenutak se odmaknuti od svakodnevice i relaksirati uz tjelovježbu
  • Imat ćete vrijeme za sebe !

Puno je razloga zašto biste se trebali baš sada priključiti školi trčanja ili nordijskog hodanja no u ovom članku fokusirat ćemo se na njih 10. 🙂

1. Najbolja stvar koju možete napraviti za sebe je fizički se pokrenuti. U Trčaoni dovest ćete tijelo u odličnu fizičku formu i graditi ju kontinuirano kroz 8 mjeseci treninga.

2. Treninzi započinju minutom trčanja i minutom hodanja što znači kako baš nikome neće biti naporno krenuti u avanturu zvanu trčanje, a pri čemu nećete dobiti upalu mišića.

3. Zdravlje nam svima treba biti prioritet, pa je tako umjerena fizička aktivnost na friškom zraku tri puta tjedno savršen način za poboljšati stanje cijelog organizma i “boostati” imunitet što je trenutno jedna od najvažnijih stvari.

4. Kada već govorimo o zdravlju svakako treba napomenuti kako rekreativnim trčanjem i nordijskim hodanjem preveniramo srčanožilne bolesti.

5. Dolaskom na trening i treniranjem u grupi tri puta tjedno, smanjujete stres i opuštate se od užurbane svakodnevice. Koliko je trčanje dobar i umjeren “napor” za vaše tijelo, tako je i relaksacija za vaš um. Mnogi su nam rekli kako se nakon samo sat vremena treniranja u Trčaoni osjećaju lakše i pozitivnije odlaze u radni tjedan.

6. Samim upisom u Trčaonu pomaknuli ste svoje početne granice. Prvim tjednom treniranja pomaknut ćete ih još više, a o istrčanim kilometrima kroz nekoliko mjeseci da i ne govorimo. Svi imamo neke granice koje sami sebi postavimo. Zato je Trčaona odlična prilika da uzmete te granice, ponesete ih na trening i sve ih srušite.

7. Svima vama koji kao jedini cilj imate gubitak kilograma, moramo odmah naglasiti – u Trčaoni ne treniramo kako bi smršavili već treniramo kako bi fizički i psihički rasli i razvijali se. Smanjivanje kilograma, uz adekvatnu prehranu, može biti posljedica treninga ali nikako vam ne bi trebao biti jedini cilj. Neka vaša lista prioriteta izgleda ovako: zdravlje, bolja fizička sprema, samopouzdanje … pa tek negdje na kraju kilogrami.

8. Imamo mnogo članica i članova koji su već trenirali s nama u Trčaoni, ali iz nekog razloga nisu završili školu do kraja. Neka 2022. bude vaša druga, treća ili peta šansa za uspjeh jer baš nikada nije kasno za krenuti iznova!

9. Trčaona tim je još jedan sjajan razlog zašto se priključiti. Trideset profesionalnih kineziologa i studenata kineziologije na raspolaganju vam je u Trčaona školi, Trčaona nordijskom hodanju ali i u Trčaona Klubu (za sve one napredne koji nam se također žele pridružiti). Upravo ovaj trenerski tim s vama je kroz svaki vaš korak te vas uvode u svijet rekreativnog trčanja i nordijskog hodanja. Tu su za sva pitanja, nedoumice, tu su da vas isprave, motiviraju i potaknu da budete najbolja verzija sebe.

10. Potičemo životne promjene i fizičku aktivnost već 11 generacija i mnogi koji su prošli kroz našu školu danas su osobe koje trčanje smatraju sastavnim dijelom života. Pridružite im se u jednom potpunom drugačijem pogledu na sebe.

#

Mi znamo da Vi to možete, ali potrebno je samo malo vjere u sebe i svoje mogućnosti te volja da odluke pretvorite u dijela. Recite si glasno i jasno “Želim ponovno vrijeme za sebe!” i pridružite nam se na treninzima u Zagrebu i Rijeci! Preokrenite svoju 2022. naopačke i iskoristite za sebe!

Više informacija o upisima u 12. generaciju Trčaone stiže tijekom veljače,a  do tada možete ispuniti neobvezujući prijavni obrazac, a mi ćemo Vam se povratno javiti kada dođe vrijeme.

 

#VrijemeZaMene
#RekreativnoTrčanje
#NordijskoHodanje

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: