10 razloga zašto trebate postati dio 10. generacije

Trčaona škola trčanja i nordijskog hodanja u 2020. godini upisuje svoju 10. generaciju! Kroz najveću školu trčanja u Hrvatskoj do sada je prošlo više od 7000 trkača, a ove godine očekujemo čak 700 novih početnika. Ove nevjerojatne brojke jasan su pokazatelj da imamo puno povjerenje onih koji upisom žele promijeniti svoje životne navike, biti zdraviji i aktivniji.

Mnogo je razloga zašto biste se trebali baš sada priključiti školi trčanja ili nordijskog hodanja no, zbog desete godišnjice, fokusirat ćemo se na samo 10. 🙂

 

1. Najbolja stvar koju možete napraviti za sebe je fizički se pokrenuti. U Trčaoni dovest ćete tijelo u odličnu fizičku formu i graditi ju kontinuirano kroz 8 mjeseci treninga.

2. Treninzi započinju minutom trčanja i minutom hodanja što znači kako baš nikome neće biti naporno krenuti u avanturu zvanu trčanje, a neće imati ni upalu mišića.

3. Zdravlje nam svima treba biti prioritet, pa je tako umjerena fizička aktivnost na friškom zraku tri puta tjedno savršen način za poboljšati stanje cijelog organizma.

4. Kada već govorimo o zdravlju svakako treba napomenuti kako rekreativnim trčanjem i nordijskim hodanjem preveniramo srčanožilne bolesti.

5. Dolaskom na trening i treniranjem u grupi tri puta tjedno, smanjujete stres i opuštate se od užurbane svakodnevice. Koliko je trčanje dobar i umjeren “napor” za vaše tijelo, tako je i relaksacija za vaš um. Mnogi su nam rekli kako se nakon samo sat vremena treniranja u Trčaoni osjećaju lakše i pozitivnije odlaze u radni tjedan.

6. Samim upisom u Trčaonu pomaknuli ste svoje početne granice. Prvim tjednom treniranja pomaknut ćete ih još više, a o istrčanim kilometrima kroz nekoliko mjeseci da i ne govorimo. Svi imamo neke granice koje sami sebi postavimo. Zato je Trčaona odlična prilika da uzmete te granice, ponesete ih na trening i sve ih srušite.

7. Svima vama koji kao jedini cilj imate gubitak kilograma, moramo odmah naglasiti – u Trčaoni ne treniramo kako bi smršavili već treniramo kako bi fizički i psihički rasli i razvijali se. Smanjivanje kilograma, uz adekvatnu prehranu, može biti posljedica treninga ali nikako vam ne bi trebao biti jedini cilj. Neka vaša lista prioriteta izgleda ovako: zdravlje, bolja fizička sprema, samopouzdanje…….pa tek negdje na kraju kilogrami.

8. Imamo mnogo članica i članova koji su već trenirali s nama u Trčaoni ali iz nekog razloga nisu završili školu do kraja. Neka 2020. bude vaša druga, treća ili peta šansa za uspjeh jer baš nikada nije kasno za krenuti iznova!

9. Trčaona tim je još jedan sjajan razlog zašto se priključiti. Trideset profesionalnih kineziologa i studenata kineziologije na raspolaganju vam je u Trčaona školi, Trčaona nordijskom hodanju ali i u Trčaona Klubu (za sve one napredne koji nam se također žele pridružiti). Upravo ovaj trenerski tim s vama je kroz svaki vaš korak te vas uvode u svijet rekreativnog trčanja i nordijskog hodanja. Tu su za sva pitanja, nedoumice, tu su da vas isprave, motiviraju i potaknu da budete najbolja verzija sebe.

10. Potičemo životne promjene i fizičku aktivnost već 10 generacija i mnogi koji su prošli kroz našu školu danas su osobe koje trčanje smatraju sastavnim dijelom života. Pridružite im se u jednom potpunom drugačijem pogledu na sebe.

 

Mi znamo da VI TO MOŽETE, ali potrebno je samo malo vjere u sebe i svoje mogućnosti te volja da odluke pretvorite u dijela. Ponovite glasno: “Ja to mogu!” i pridružite nam se na treninzima 9.3. u Zagrebu, Rijeci i Splitu!

 

Više informacija i link za prijavu 10. generacije Trčaone 2020. pronađite na – www.trcaona.hr/vijesti/trcaona-skola-trcanja-2020-upisi/

Podijeli tekst na društvenim mrežama: