Naše “Ljeto u tenisicama 2023.”

Stiglo nam je ljeto, a s njim i godišnji odmori, sunce i putovanja, ali to što možda niste u Zagrebu na treningu ne znači da i tenisice morate ostaviti doma.

Nema previše smisla prestati trčati tijekom ljeta i ispasti iz forme pa na jesen zaostajati. Ovako je lakše, a i zabavnije jer je to sjajna prilika da spakirate kofer i svoje tenisice i odradite nekoliko treninga na drugoj zanimljivoj i uzbudljivoj lokaciji.

Stoga nam je drago obavijestiti vas da pokrećemo još jednu kampanju „Ljeto u tenisicama“. Cilj je naravno potaknuti vas na nastavak aktivnosti i na to da ne izgubite ono što ste vrijedno gradili na treninzima tijekom godine. Zato je tu nagradni natječaj s vrijednim sponzorskim nagradama da vas još malo više potaknemo na aktivno ljeto.

Može li ljepše od trčanja uz plažu, po obali uz lagani povjetarac ili na nekom prekrasnom zelenilu? Bit će to odlični i opuštajući treninzi, ali i još bolje fotografije, selfiji i video uraci koje bismo jako voljeli vidjeti.

Ove godine naša kampanja trajat će od 10. srpnja do 20. kolovoza, a vaš je zadatak svoje prekrasne fotografije, selfije ili video uratke s treninga u tom razdoblju objaviti na Facebook grupi Trčaona uz hashtag #ljetoutenisicama, a naš stručni žiri sastavljen od vaših trenera i uredskih članova Trčaone odabrat će šest onih najoriginalnijih i nagraditi ih. Ne zaboravite na sebi imati svoju Trčaona majicu 😉

Ako nemate Facebook profil, ne brinite, svejedno možete sudjelovati u nagradnom natječaju. Svoje fotografije i videa možete poslati na e-mail adresu: diana@aktivan-zivot.hr te ćemo ih mi objaviti umjesto vas.

Isto tako, za svaku objavu na Facebook grupi Trčaona bit ćete nagrađeni s dodatna dva Trčaona boda.

Da biste osvojili nagradu morate biti aktivni član Trčaone (trčanje ili nordijsko hodanje) za vrijeme trajanja natječaja.

Glavna nagrada su Brooks sportske tenisice koje je osigurao Hervis, a tu su i dva paketa sportske opreme te tri vrijedna poklon paketa partnera Farmacia.

Proglašenje pobjednika bit će 23. kolovoza 2023. godine na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na web stranici www.trcaona.hr.

Zvuči dosta dobro, zar ne? Trenirajte ovoga ljeta prvenstveno za sebe, a ako uz to i osvojite neku od nagrada, odlično. Jedva čekamo vidjeti vaše fotografije, selfije i video uratke!

Uživajte u ljetu u tenisicama 2023. 🙂

Podijeli tekst na društvenim mrežama: