Povratničke grupe – proljeće 2022.

Razumijemo sve… Božić, Nova godina, kiša, hladno… preskočili nekoliko treninga u Trčaoni pa još nekoliko i prošlo par mjeseci ne treniranja. Ili ste jednostavno trebali malo odmora od trčanja, ali se sada želite vratiti u Trčaonino krilo i ponovno početi s treninzima.

Kako bismo potaknuli upravo vas, koji ovo čitate i želite se vratiti u Trčaonu i nastaviti trčati – pokrećemo povratničke grupe kluba trčanja na lokacijama savski nasip i Maksimir.

Grupe će startati u ponedjeljak 14.3. (savski nasip) i utorak 15.3. (Maksimir) i trajati 10 tjedana (do 22.5.2022.).

Nakon toga polaznici povratničkih grupa nastavljaju trenirati s već postojećim grupama u Trčaona klubu trčanja.

Ukoliko ste se prepoznali i želite se vratiti trenirati s nama, ispunite prijavni obrazac najkasnije do srijede 9.3.2022. u 23:59 sati.

>> Prijavni obrazac “Povratničke grupe” <<

 

Trener Mirko kaže – vrijeme je da se vratiš u Trčaonu!

Termini treninga povratničkih grupa

  • savski nasip – ponedjeljak, srijeda i petak 18-19h
  • Maksimir – utorak i četvrtak 18-19h te subota 11-12h

VAŽNO: lokacija na kojoj se okuplja povratnička grupa Maksimir utorkom, četvrtkom i subotom su svlačionice na adresi Harambašićeva 19 (Privatna klasična gimnazija Zagreb). Povratnička grupa savski nasip nalazi se na nasipu i može koristiti svlačionice na lokaciji Prisavlje 8.

 

Povratničke grupe održavat će treninge u trajanju od 10 tjedana – od 14.3.-22.5.2022. nakon čega će biti u mogućnosti istrčati 10 km i priključiti se postojećim grupama Trčaona kluba trčanja. Važno je naglasiti kako ovo nije početnička grupa već povratnička i otvorena je za sve one koji su prošli školu trčanja i već imaju trkačkog iskustva i žele se ubrzanim programom vratiti u svoje klupske grupe. Početnici treniraju u školi trčanja.

Nakon ispunjavanja ankete, informacije o formiranju grupa i početku treniranja stižu na vaše email adrese najkasnije u subotu 12.3.2022.

Za pokretanje pojedine povratničke grupe potrebno je minimalno 15 prijavljenih osoba po grupi!

Za dodatna pitanja javite nam se na info@trcaona.hr.

Vidimo se na treninzima!

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: