fbpx

Prvi trening 10. generacije Trčaona 2020.!

Prvi trening 10. generacije Trčaone škole trčanja i nordijskog hodanja u Zagrebu , Rijeci i Splitu su prošli i to sjajno! Onu prvotnu sramežljivost i nelagodu ubrzo je zamijenio osmijeh, a trenerice i treneri su se pobrinuli da nakon treninga svi kažete: „Vidimo se idući put!“.

 

Jako smo sretni i ponosni što nam se ove godine uistinu velik broj trkačica i trkača odlučio pridružiti i započeti svoju priču o aktivnijem i zdravijem životu. Treneri su zadovoljni onime što su do sada vidjeli i prepoznaju u 10. generaciji velik potencijal. Sat vremena treninga proletjelo je i svi su bez ikakvih problema završili prvi trening. Kako je i naglašeno na samom početku, ono što je najvažnije su redovitost i volja! Ukoliko redovito dolazite na treninge, naši treneri garantiraju kako ćete školu završiti bez problema, a sigurni smo i kako će se mnogi nakon završetka škole pridružiti našem Trčaoni klubu. 🙂

 

 

Prvi trening – Trčaona Zagreb škola trčanja i nordijskog hodanja 2020.
Prvi trening – Trčaona Rijeka škola trčanja  2020.
Prvi trening – Trčaona Split škola trčanja 2020.

 

Još jednom svima želimo dobrodošlicu u veliku Trčaona obitelj i vidimo se na idućem treningu.

 

Ukoliko niste dobili mail s planom i programom za prvi tjedan treniranja, a uplatili ste članarinu i provjerili svoj spam pretinac, javite nam se na info@trcaona.hr.

 

 

Za sve vas koji ovo čitate, ali se još uvijek niste prijavili, imamo odličnu vijest: zbog velike zainteresiranosti i upita koje dobivamo svakodnevno, produžili smo prijave do 23.3.!

www.trcaona.hr/vijesti/trcaona-skola-trcanja-2020-upisi/

 

Trčaona tim

Podijeli tekst na društvenim mrežama: