Trčaona kilometri za humanitaran cilj

Dragi članovi i članice, prijatelji Trčaone,

već ste na našoj web stranici imali priliku čuti informacije o UNICEF-ovoj humanitarnoj utrci Mliječna staza, koja ove godine postaje virtualna i nacionalna što znači kako će cijela Hrvatska dobiti priliku sudjelovati za djecu s teškoćama putem mobilne aplikacije od 5. do 20. rujna 2020.

Četvrta humanitarna utrka Mliječna staza održat će se s ciljem unaprjeđenja uvjeta života djece s teškoćama i promoviranja društvene inkluzije, a upravo zbog virtualnog karaktera ovaj put nije potrebno putovati već sudjelovati možete gdje god se nalazili u tom trenutku i to hodanjem, trčanjem i bicikliranjem.

Trčaona je podržavala sve dosadašnje Mliječne staze, pa tako ni ova virtualna neće biti iznimka. To znači kako ćemo kilometre skupljati na našim redovitim treninzima trčanja i nordijskog hodanja te vikendom u Trčaoni trail u periodu od 5. do 20. rujna.

 

Kako bi sudjelovali potrebno je:

  • prijaviti se na www.mlijecnastaza.hr i platiti kotizaciju
  • skinuti aplikaciju AtlasGO prema uputama koje ćete zaprimiti nakon prijave
  • pridružiti se Trčaona virtualnom timu unutar aplikacije
  • uključiti aplikaciju i pokrenuti aktivnost prije početka trčanja/nordijskog hodanja ili upariti svoj sportski sat (podržava aplikacije Strava, fitbit i Garmin) s AtlasGo aplikacijom.

 

Treneri će vas prije početka treninga podsjetiti na paljenje aplikacije na mobilnom uređaju ili pokretanje svog sportskog sata, kako bi se vaši kilometri službeno mjerili.

Sve detaljne tehničke informacije o tome kako sudjelovati stižu na vašu mail adresu nakon prijave na utrku Mliječna staza 2020.

Hodajmo i trčimo po tisućama staza diljem Hrvatske, a sve za jedan iznimno važan cilj!

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: