Ukoliko ste na našoj stranici znači da ozbiljno razmišljate o trčanju ili nordijskom hodanju. Zar ne? 🙂 Odlično, na pravom mjestu ste!

Trčaona, najveća i najstarija škola trčanja i nordijskog hodanja, otvara prijave za upis 10. generacije polaznika početnika. Ukoliko se želite pokrenuti, pomijeniti navike i živjeti zdravije pridružite nam se jer su upisi u 10. generaciju škole trčanja i nordijskog hodanja otvoreni, a s treninzima krećemo od ponedjeljka 9.3.2020. u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

>> Iako smo krenuli s trenizima,  još uvijek nam se stignete priključiti. Do 23.3.2020. primamo nove članove u početničke grupe!

Termini i lokacije treninga

 • Trčaona Zagreb (škola trčanja i škola nordijskog hodanja)
  • park Maksimir: utorak i četvrtak: 18-19h i 19:15-20:15h te subota: 8-9h i 9:15-10:15h
  • savski nasip: ponedjeljak, srijeda i petak: 18-19h i 19:15-20:15h
 • Trčaona Rijeka (škola trčanja)
  • Kantrida: ponedjeljak i srijeda: 17-18h i 18-19h te subota 8-9h i 9-10h
 • Trčaona Split (škola trčanja)
  • park Marjan: ponedjeljak, srijeda i petak: 19:00-20:00h

Treninzi se održavaju tri puta tjedno u navedene dane i termine, a škola traje 8 mjeseci.

Članarina iznosi 170 kuna mjesečno.

Kako biste se bolje upoznali s onim što vas čeka u Trčaoni obavezno pročitajte:

 

ŽELITE SE UPISATI?

Ispunite ovaj prijavni obrazac i pričekajte naš povratni email >> www.trcaona.trcanje.hr/registracija

 

“STARI” ČLANOVI – ako ste nekada pohađali našu školu trčanja onda vas imamo u bazi i vi ne trebate ispunjavati prijavni obrazac nego nam se javite na email info@trcaona.hr.

 

NAPREDNE GRUPE – ako se želite priključiti našim naprednim grupama (polumaraton, maraton, trail), to možete bilo kada tijekom godine, samo nam se javite na email info@trcaona.hr. Uvjet za priključenje je da sami možete pretrčati 5-10 km tri puta tjedno.

 

NAPOMENA: Program nordijskog hodanja trenutno se provodi samo u Zagrebu.

BESPLATNI POKAZNI TRENINZI: pridružite nam se na pokaznim treninzima u Zagrebu (15.2. i 22.2.), Rijeci (15.2.) i Splitu (22.2.). Više informacija na www.trcaona.hr/trcaona-probni-treninzi-zagreb-rijeka-i-split/

 

Sigurni smo da će vas zanimati i tekstovi naših trenerica i trenera iz rubrike Treneri pišu, koji će vam približiti način na koji treniramo. Svakako pročitajte i naše najvažnije tekstove, iskrena i otvorena iskustva članova u rubrici Blogu generacije:

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: